Blom og Bjerg har mange års erfaring inden for alle former af tømrerarbejde. Overvejer du at få et nyt køkken, bad, kontorer  eller bare flere kvadratmeter, så kan vi hjælpe dig med alle former for tømrerarbejde.

Blom og Bjerg sørger for at alt er på plads med alt fra de første skitser til det færdige resultat. Vores mangeårige erfaring inden for tømrerarbejde giver os den nødvendige erfaring der skal til for den mest optimale løsning af en lang række forskellige tømreropgaver. Vi  har sans for detaljerne under tømrerarbejdet og ser også helheden. Dermed kan du med sikkerhed lade os være din foretrukne rådgiver og sparringspartner til dit byggeprojekt.

Er projektet af større karakter og skal der indblandes forskellige håndværkere, sørger vi også gerne for totalentreprisen. VI sørger for samarbejdet mellem håndværkerne og benytter vores dygtige samarbejdspartnere til at gøre projektet til en succes.

 

Blom og Bjerg udfører Tømrerarbejde i Varde, Esbjerg, Oksbøl, Bramming, Nørre Nebel, Ølgod, Alslev, Tistrup, Ribe og vi tager også kunder ind fra resten af landet