Historie

Byggefirmaet Blom & Bjerg ApS blev stiftet i 1999 som et firma som henvendte sig til privat personer, Senere har man også arbejdet sammen med HTH Ølgod og diverse HTH butikker landet over og Planet Huse og kommuner. De senere år har man arbejdet en del sammen med MT Højgaard, NCC og Jorton – som eksempler.

I dag har virksomheden fået en udskiftning i ledelsen, hvorfor denne i dag består af Torben Lyhne og Brian Blom i fællesskab med hver deres styrker.

Blom & Bjerg beskæftiger sig i dag med alle former for hoved- og fagentrepriser inden for tømrer/snedker- & murerarbejde. Alt fra det lille private projekt til store entrepriser i størrelsesordenen 10 mio. kr. Et af de seneste store projekter Blom & Bjerg har haft hovedentreprisen på var “Sct Jacobi” projektet i Varde – omdannelsen af en århundrede år gammel skole til et nyt kultur- og boligkompleks.

Virksomheden arbejder i hele Danmark, dog er størstedelen af arbejdet at finde i omegnen af vores hovedsæde på Vestkysten.

Der er i dag ca. 18 fastansatte medarbejder, hvoraf de 14 beskæftiger sig med tømrerarbejde, hvoraf flere har været i virksomheden i mange år. Der arbejdes hovedsageligt i selvstyrende teams med de 2 ledere som bagstopper.

Mange af virksomenhedens kunder er genganger. Kunderne sikres en tryghed i kvaliteten med en professionel håndværker ved hånden, der til enhver tid vil gøres deres til, at få kundens pre-definerede behov & ønsker til at stemme overens med det færdige resultat.

Vi fokuserer på en løbende personlig dialog mellem Bygherre/Rådgiver og kunden, hvormed vi opnår et optimalt resultat: Aflevering til tiden – Aflevering til aftalte pris.

6EAB6C3900